Catering – Return to Work

Catering en de Return to Work

The Return to Work. Het is een enorm actueel thema en voor heel veel mensen is deze periode cruciaal. De afgelopen weken ben ik aardig druk geweest met mijn eigen terugkeer naar het werk. Ik houd me specifiek bezig met de manier waarop mensen die in bedrijfspanden werken straks gaan eten, drinken en ontmoeten. Het wordt hierdoor steeds duidelijker hoe de catering tijdens de Return to Work eruit kan gaan zien.

Doordat de toekomstverwachting onzeker is, is een eenduidige visie en oplossing niet zo snel voorhanden. Huidige afspraken en doelstellingen sluiten vaak niet goed aan en elke situatie is uniek. De vraag waar veel organisaties mee zitten is hoe de Return to Work qua catering voor hun werknemers eruit moet gaan zien.

Samen met mijn Britse collega en partner Chris Stern van Stern Consultancy Ltd. adviseer ik een aantal internationale (overheids)organisaties in Nederland bij het opstellen van een duidelijke visie en doelstellingen in bedrijfscatering voor de komende periode. Wij hebben een uitgebreide ervaring, het juiste netwerk en een praktische, doelgerichte werkwijze. En hierdoor kunnen wij ons inzetten op projecten van verschillende grootte zoals het beoordelen van de huidige catering dienstverlening, contractbeheer en begeleiding bij tenders en aanbestedingen voor catering.

De meeste projecten die wij nu uitvoeren behandelen de noodzaak om cateringcontracten te herzien. Wij richten ons op een open en heldere communicatie met de contractpartijen. En hierbij is inzicht in de financiële aspecten, kennis van innovaties en gevoel voor de menselijke maat cruciaal. Hierin liggen niet alleen de meeste uitdagingen, vooral ook de meeste kansen.


Herken jij jouw organisatie in het bovenstaande? Neem dan contact op via danny@vanstiphoutgastvrijheid.nl of bel me op 06-25408825 om jouw specifieke uitdagingen met mij te bespreken. Ik voorzie je graag van een eerste advies of visie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *