Ondernemerschap als Hospitality Consultant

Danny van Stiphout - Van Stiphout Gastvrijheid

“Zou je dat nou wel doen?” “Kun je niet beter dit of dat doen?” Een jaar geleden schreef ik een post en deelde ik het gevoel en de ervaringen die mij de motivatie gaven om mijn ondernemerschap als hospitality consultant vorm te geven. Zoals ik al eerder schreef:

Je kunt wel zeggen dat mijn leven ingrijpend veranderd is en ik heb al verschillende opdrachten aangenomen waarbij ik mijn visie op vraagstukken in Gastvrijheid kan delen.

Ik ben uiteindelijk heel dankbaar voor mijn ervaringen, want het geeft me heel veel voldoening om me bezig te houden met mijn missie: het verbeteren van gastvrijheidsconcepten.
Ondernemerschap als Hospitality Consultant -Danny van Stiphout - Van Stiphout Gastvrijheid
Ondernemerschap als Hospitality Consultant -Danny van Stiphout – Van Stiphout Gastvrijheid

Gelukkig kreeg ik veel positieve en ondersteunende berichten. Ik heb ze net nog eens terug gelezen, heel tof. Maar er was ook een ander, kritischer en negatiever geluid.

Op dit moment kan ik met veel plezier en trots delen dat deze beslissing me enorm heeft geholpen, niet alleen zakelijk maar ook zeker privé. Ik deel graag een aantal van de dingen die ik tijdens mijn ondernemerschap als hospitality consultant geleerd heb:

Nul energie besteden aan moeimakers, negatievelingen, klagers, pessimisten, mensen die je klein willen maken. Omring je met positief ingestelde mensen, die een doel hebben en waar je dingen van kunt leren.

Als je keuzes kunt maken wie je klanten zijn ben je heel rijk. Heel veel mensen bedienen die je eigenlijk niet als klant wilt hebben leidt tot niks goeds. Je krijgt energie van het helpen van mensen die je zelf kiest en die daar ook voldoende voor betalen. Kies en je levert kwaliteit.

Je rust pakken, vrije tijd maken. Op de manier zoals jij dat wilt. En ondertussen met focus werken aan je doel. Niets komt vanzelf.

Het is allemaal niet super ingewikkeld of hoogdravend, maar dit is mijn reis en ik weet zeker dat ik er nog veel aan zal hebben. Ik kijk dankbaar uit naar de komende periode en wat er op mijn pad komt!

Maak er wat van!

Contact met Danny?

#hospitality
#motivatie
#ondernemerschap
#energie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *