De #contractcatering gaat een tumultueuze tijd door. Directies en managers zijn ongelofelijk druk met het mogelijk maken van aanpassingen in hun dienstenaanbod en afspraken met opdrachtgevers. Moeilijke vraagstukken met veel gevolgen voor omzet, bedrijfsresultaat en banen.
Er is één controversiële grote vraag, die alle onderliggende vragen beslaat; of het bestaansrecht van contractcatering als zodanig ter #discussie staat. De tendensen van de afgelopen jaren naar nul-subsidie catering, concessiecatering en retail aspecten kunnen wijzen op een vraag naar een aanbieder die buiten een duurovereenkomst opereert. Bedrijven hebben moeite hun meerwaarde te bewijzen aan hun klanten.
In elk geval is het waardevol om af te vragen of het aanbieden van catering op contractbasis wel nodig is. De behoeften van de verschillende belanghebbenden op lange termijn vragen om grote en snelle ontwikkeling omdat de huidige trends zullen aanhouden en economische ontwikkelingen de toon zetten.
Over Danny van Stiphout: Ik help organisaties bij het verbeteren van gastvrijheid. Bouw aan werkende restaurants en bars waar mensen met elkaar kunnen afspreken, eten, drinken en ontspannen. Maak deze plekken prettiger en mooier. Zodat gasten zich er prettig voelen en beter kunnen presteren. Dat is de kracht van Gastvrijheid.
Mijn specialiteit is concrete en begrijpelijke analyses van maken de huidige en meest ideale situatie. Gebruikmakend van mijn jarenlange internationale ervaring in horeca en facilitaire dienstverlening en een uitgebreid netwerk, bied ik oplossingen die werken. Met mijn interesse in marketing en operations management, verbeter ik bedrijfsprocessen op een nuchtere en creatieve manier.