Het begon in 2016 met mijn afscheid van de #contractcatering, na een spannende periode waarin ik kon bouwen aan een mooi bedrijf in een nieuwe markt. Hierdoor raakte ik gefascineerd met het horecaondernemerschap en ben ik een bedrijf begonnen dat een gat in de markt vulde.
Ik ondervond echter de nodige tegenslag door een onduidelijk concept, een te brede doelgroep en te hoge vaste lasten waardoor ik het bedrijf constant moest blijven ontwikkelen om het financieel te kunnen redden. Het zat dus allemaal niet mee en toen kwam de Coronatijd er nog eens bovenop.
Het bracht me echter wel een belangrijk inzicht en dat is dat ik uit projecten de meeste energie en voldoening haal! Het is een omslagpunt in mijn leven, want het is de drive om het verschil te maken die mij motiveert. Nu is alles anders en heb ik ruim vijfentwintig jaar kennis en ervaring in internationale #horeca en catering in mijn zak als manager, #ondernemer en #adviseur.
Je kunt wel zeggen dat mijn leven ingrijpend veranderd is en ik heb al verschillende #opdrachten aangenomen waarbij ik mijn visie op vraagstukken in #Gastvrijheid kan delen. Ik ben uiteindelijk heel dankbaar voor mijn ervaringen, want het geeft me heel veel voldoening om me bezig te houden met mijn missie: het verbeteren van gastvrijheidsconcepten.